Piedāvājam recepti, kā pagatavot salātus “Afrodīte”, kas būs piemēroti gan svētku, gan ikdienas galdam. Es domāju, ka jūsu mīļie ar prieku ēdīs šādus salātus.
Viesi, kas ieradīsies pie jums, novērtēs arī “Afrodītes” salātu garšu. Uz svētku galda salāti izskatās skaisti un eleganti.
Divas svar;igas sastāvdaļas sājos salātos ir šampinjoni un desa. Konservēti šampinjoni ir maigi, ar vieglu zemes garšu, kas piešķir salātiem neitrālu un patīkamu fonu. Kūpināta desa pievieno intensīvu, pikantu un kūpinājuma garšu, kas lieliski izceļ sēņu maigumu.
Šampinjonu sulīgā un maigā tekstūra rada kontrastu ar kūpinātās desas stingrību un nedaudz kraukšķīgo tekstūru, padarot salātus interesantus gan garšas, gan tekstūras ziņā.
Precīzas sastāvdaļas asalātiem atradīsi raksta beigās!
Ķeramies klāt pie pagatavošanas
7 līdzekļi, kas palīdzēs viegli atbrīvoties no netīrajiem taukiem virtuvē
Afrodītes salātu pagatavošanas gaita
Pašā sākumā novāra olas, atdzesē, noloba un sadala mazos kubiņos. Marinētās sēnes sagriež nelielos gabaliņos. Cieto sieru sagriež mazos kubiņos. Ja ir vēlme, sieru var arī sarīvēt uz lielas rīves.
Kūpinātu desu sagriež mazos gabaliņos. Mēģiniet sagriezt visus pārtikas produktus aptuveni vienāda izmēra gabaliņos.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk